Kiss me under the light of a thousand stars

FINA, ÄLSKADE läsare!!! Förlåååt, men det har varit rätt fullt upp på flera håll och kanter och jag har inte känt ork eller att något jag kunnat publicerat skulle ge er något, så jag har väntat och väntat.. Förra veckan minns jag knappt något av, jag struntade i plugget en del och i fredags (förlåt Teo♥) satt jag med min läxa fram till småtimmarna och Mr R fick sitta bredvid och kolla på, och efter plugget blev Ebba trött. Men oroa er inte, jag piggnade till och vi kollade film eller Prison Break, minns inte. Som för övrigt är skitbra!
 
Sedan på lördag var det dags för feeeest och jag var verkligen väldigt taggad. I nästan sista minuten fick jag en idé om en lite "roligare" men mer risky outift och jag blev väldigt nöjd. Snygga och glada (lite minus då Linnéa trillade redan utanför min dörr, hehe) stack vi och förfestade med ett stort tjejgäng innan gästerna trillade in. Festen var 18-års firande för godingarna Lisa och Moa! Wohooo. Och kvällen blev väldigt lyckad och självklart tog Ebba The Snapchater On Parties massvid med bilder, och även filmade en del. Filmerna lämnar jag utanför bloggen, hehe..
Woohooo!

Dagen efter blev det onyttigt MEN ack så välbehövlig frukost.
Och såhär fräscha var vi:)


Denna vecka har varit jobbig och de två resterande veckorna kommer bli jobbiga ur plugg-synpunkt. Vi orkar inte längre, varför kan ingen förstå oss? Att vi försöker toppprestera men samtidigt mår sämre och sämre och ångesten ökar och ökar? Vi får det inprintat att för att komma in dit och datt och för att vara bra och för att vara nöjd måste dina poäng ligga bland de högsta. Vi pluggar och pluggar och vi slutar till slut att orka. Jag är 16 år och jag orkar inte längre, är det så man ska leva sitt liv? För ni kan säga vad ni vill, MEN vi HAR saker utanför skolan som är minst lika påfrestande också, idrotter, träningar, psykiska relationer, familjeproblem, pengaproblem och ändå begär skolan max. Det behöver, det måste ske en ändring. Vad ni än säger. För vi orkar inte längre.
 
Imorgon kanske det blir middag och Med Andra Ord, annars blir det jag och Teo som hänger lite. På lördag lutar det att Edden med company (kanske) kommer ut då jag är home alone i helgen. Låter trevligt! Dock blir det även en del plugg, två jävla prov nästa vecka. Fyfan. 
 
Kramis & Godnatt
 
En personlig hälsning till Cornelia; du är bra, och: träna med mig imon<3