Sverige

Wooohooo! Straffar äger, skitnervöst men skitkul, SVERIGE VANNNN. Oavsett sport så är detta så jävla roligt. Jag och Linnéa kollade hela matchen nergosade i min säng, med fläkten på och andan i halsen. Är faktiskt avundsjuk på min bror som varit nere i Tjeckien och följt landslagets resa, och man har sett videos på vilken stämning det är där! Och tänk nu, deras kväll och morgondag, shit vilket party. Men det är de ju värda! Kungar. 
 Och så en bild på oss också, givet:
Nyfödelse, bästa vi!

Taco is God's gift to the earth

Godmorgon! Eller aa, god middag? Somnade sent igår och vaknade relativt sent idag, efter en otroligt skön beauty-sleep i min underbara säng. Upp och åt frukost sen körde Teo ut hit (kung) och vi solade lite, köpte glass och körde lite bil, EDIT: Teo körde, Ebbis åkte. Taxi Ted!
 
Sen dess har jag inte gjort mycket, tråkigt att sola när det är moln var tredje minut. Snart ska jag äta tacos, som jag önskade tills idag. Sååsåsåså gott, det är det bästa maten oslagbart. Eller finns en måltid som går hand i hand med tacos, och det ska jag också äta ikväll! Grillaaaattt. Mmmmm, så jävla gott är det. Nea kommer hit så ska vi äta grille, kolla fotbollen och äta brownies. Mamma bakar just nu, så gott.
 
Nu ska jag äta tacos medan jag kollar om Orange is the New Black. Redan sett klart senaste säsongen. Ha de, på återseende!
 
 
 
Bästa vi! Tacooootimeee

Tillbaka i Sverige

Jag har haft en helt fantstisk vecka i Cypern med bästa Tedde och inte kunnat blogga just för att Wifit inte var speciellt snabbt. Vi bodde i Ayia Napa på ett hotell som hette Sungarden Atlantis som låg ca 1,6km ifrån "City". Det var så skönt att komma till värme och bad, och bort ifrån allt.
 
Jag och Teo är så lika och så olika så vi tjaffsade en hel del men det positiva väger överlägset tyngst och jag har verkligen njutit av att bara vara han och jag och vi har tillsammans solat, badat, chillat, druckit, spelat kort, myst, ätit, festat, sovit och bara njutit. 
 
Nu är jag tillbaka till ett Sverige som faktiskt ska bjuda på sol och nu är det jobb, vara med vänner och med Ted som står på schemat. Att jag ska fortsätta sola behöver jag inte nämna va? Jag blev inte svinbrun, men lite färg fick vi och har ett litet försprång, hehe. Att vara brun är såå härligt. 
 
Jag har tänkt att börja blogga lite seriösare, lite bättre bilder och oftare inlägg. Jag trrror att jag ska hinna med det trots ledighet och jobb. Ledighet leder ofta till saker att göra. Jag kommer att lägga upp en del bilder, men jag vill inte lägga upp alla på en gång!
Nu ska jag nana så får jag se vad morgondagen bjuder på! Godnatt Sverige.