Nej jag vetifan

Jävlar, nu var det längesen????? Jisses, men pallar inte återberätta allt. 
 
I fredags åkte jag in til Lundvall för att kolla 24h, sen skildes vi åt och jag var med Mikkan, och sen spelade jag två matcher. Mådde seriöst så jävla dåligt, det var sick! Stackars Ebbis. Sen var vi där ett tag, gick till André, gjorde i ordning oss och gick tillbaka och gick hem typ halv två? Och så var vi 5st som sov där och sen gick vi upp typ sex, så det blev ju inte ens 3h sömn, sen kollade vi på matcher till typ åtta, sen gick jag och Mikkan för att sova en timma, sen ''försov'' vi oss, och sen gick vi dit igen, haha. Jag var så jävla trött, och arg på en himla massa. Jag är känslig i vanliga fall, men när jag är trött är jag oerhört känslig. I alla fall, så löste sig saker och ting och jag sov till och från mellan 13 och 19, jävligt skönt. 
 
Sen vid halv nio skulle jag åkt in till Teo för att kolla film och lite så, men det blev ändrade planer och vi skulle på ''fest''(?) hos Linkan istället, jag och Elin åkte in typ kvart i nio. Och det var trevligt, hahaha, ganska kul kväll. Vi badade, och sen stack alla ner på stan framåt småtimmarna, inte en aning om vad klockan var.. Sen stack jag och Teo hem, vet inte vad klockan var då heller. Sen somnade jag och T typ halv fem, och han skulle upp åtta haha, men jag sov vidare och sen hämtade mamma mig vid elva, och vi hämtade upp Elin också. Sen när jag kom hem fick jag sov-förbud, tyvärr. Och jag gjorde so:n till typ 19.30, jävligt jobbig faktiskt. Ska nog sova rätt tidigt idag med tanke på helgens bravader
 
Sov gott, kära ni.
Iphone bilder är det enda jag kan erbjuda.
Finisar

Det är knappt man sina ögon tror

Halloj, nu är klockan nästan halv elva igen. Men ni överlever! Jag försökte lägga upp en GIF men idag ville det verkligen inte fungera, så ni får bilder istället! Jag har som sagt klippt mig, och slingat. Det blev bra! Känns så skönt utan slitna toppar och mörkare hårbotten. Men nu är det båda borta! bara missnöjd över att min lugg är så kort, men den behövs ju ocksp klippas och jag plattar den så ofta att den liksom slits mer än resten av håret. Men jag överlever!


Vi hade volleybollturnering på vår skola idag och vi tjejer i klassen vann allting, och killarna förlorade allting. Precis som det alltid varit, hahaha. Sen hade jag matte, lika pisstråkigt som alltid! Eller jag hade musik innan och jisses va sur jag var på den lektionen. Vrålhungrig och irriterad, ingen bra kombo. Sen AP och det var väl ganska oaktivt som vanligt.
 
Jag skulle egentligen pluggat lite idag, men åkte in och kollade hockey med pappa, Håkan och Peter! Matchen söööög, seriöst, den var helt värdelös. Kan inte träna pga benhinnorna, IGEN, så har bestämt mig för att vila veckan ut. Dock måste jag styrketräna snart, sluta vara så lat. 
Bästa Anita! Henne har jag faktiskt haft sen jag flyttade från Stockholm, och hon har aldrig gjort mig missnöjd! Hon vet typ allt om mig med haha, vi snackar om allting.

Kan också passa på att anledningen till att hårbotten är mörk på sista bilden är pga skugga!
Nu kom papap in med favvoapelsin, så ska äta upp det, och sen sova. Vi hörs imon!♥

But as long as you are with me, there's no place I'd rather be

 
Gårdagens kläder var en Supply&Denim Ralph Lauren tröja och ett par Levi's jeans.
Hej el blogo, då var vi här igen. Klockan är alltför mycket och jag bloggar haha. Skolan idag var rätt dålig alltså haha, och faaaan nu kom jag på att jag glömt göra en sak i skolan, böööög. Ja, jag hade nationella i engelska och det gick åt rövhålet på hörförståelsen, däremot gick läs mycket bättre. SKITSAMMA. Vad skall man göra?
 
Jag funderar på att anmäla mig till en intensivkurs i matte som hålls i Gbg, Malmö och Sthlm. Ni kanske har läst om den på Zaras blogg? Jag har varit sugen på My Academy ett bra tag nu, men det har inte riktigt blivit av då vi bor där vi bor. Men denna kursen skulle varit jävligt skön att ta innan nationella..

Idag hann jag inte ta några bilder innan min hjärna beodrade mig att slita av mig allt och klä på mig mysdressen men idag hade jag en Hilfiger t-shirt, ett par gamla Crocker jag klippt lite i och en vinröd kofta.

Min eftermiddag har däremot varit desto bättre, mamma och pappa var på kanonhumör och vi hade jätteroligt. Dock framåt kvällen blev jag väldigt ledsen över en grej vid matbordet, men då tröstade dom mig tappert. Warrios<3<3