Winter is here

Åååh, jag älskar julen! Detta är lite vinter/julbilder som jag tog 2010 när jag fick min nya kamera. Som man älskade livet då, haha..
Och detta är julen 2011! Älskar älskar julmat och julstämning!

Igår var jag med Edden och vi hade spa kväll och det var mysigt och sköööönt. Sen deckade vi typ halv ett och idag har jag degat.. Orkar inte skriva så långt för Teo är här och vi ska åka och hämta Thai! Huset är julpyntat och allt är supermysigt.<3
 
Puss, ha en bra kväll!
 

Perfumeeees

 
Marc Jacobs
 
Marc Jacobs by ebbalouises featuring Marc Jacobs
Ååhh, vad jag älskar nya parfymer! Marc Jacobs har blivit en stor favorit bland dofter (tillsammans med bästa Ralph Lauren - inte dom 1,2,3,4(!!) ) och idag fick jag en ny av bästa Roséns (Daisy), faktum är att jag också fick den röda ifrån dem. Och den blåa fick jag av pappa. Det finns inget bättre än när människor luktar gott (jo det finns det)!

Dagen idag, hmm, jag vaknade tidigt och åkte till Cornelia där jag åt frukost och gjorde i ordning mig, det var mysigt. Och sedan cyklade vi till skolan där första lektionen var idrott, tyvärr var det Step-Up och det är tyvärr jättetråkigt. Sen hade jag geografi sen stack jag, Linnéa och Elias ner till stan för vi skulle till kommunarkivet för att hitta fakta till vår fackuppsats, och innan vi stack dit köpte jag en halsduk på Vero Moda!

Därefter hämtade Teo mig och vi kollade världens bästa Harry P (ofc) och myste. Sen körde han hem mig kvart i åtta typ, och sen dess har jag legat på toan haha. Varför? Jo, för jag skulle duscha men hamnade på det varma golvet (golvvämre<3) men mobilen i handen haha. Jaja, nu har jag duschat och fönat håret och kollar DDD och snart är det dags för sängen.

Fick hem byxorna från Vila, linnet ifrån NLY Trend (tror jag) och min ljusgrå/beige G-star jacka, och aaaallt passade, woho. Jackan är typ ett mellanting mellan höst och vinterjacka, och jag har ju min underbara Hilfiger (inte den som alla har hehe) och jag älskar den, men jag behövde en jacka för mellanväder. Woho. Nu ska jag fortsätta beställa vardags-och festtröjor!

Imorgon ska jag åka hem efter skolan för att plugga och träna och sen åker jag in till stan för, gissa vad? Harry P med Teo. Haha. VIll vara i Ryssby pga det var ett tag sen men som den snälla människa man är låter man honom (kanske) ha sin sovmorgon. 

Godnatt fina ni! Kanske att jag kan fixa bilder på mina nya grejer till er imon. Puss.

Vi är ju ändå lite bättre än alla andra

I fredags var jag med Conne, Edden och Linnea hemma hos Conne och det var hur mysigt som helst. Jag har verkligen världens bästa vänner. OCH VÄRLDENS BÄSTA KLASS, SA14A ÄR VÄLDIGT MYCKET BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA MÄNNISKOR IFALL NÅGON HAR MISSAT DET. Igår vaknade jag och Edden upp ovanligt hurtiga och gick upp och åt frukost, för att sedan ta en uppfriskande promenad i skogarna här. Det var mysigt, kallt och vi skvallrade en del, hehe. Mys, och duktigt. Sedan, rensade jag min garderob, och efter det beställde vi kläderna jag berättade om. Därefter duschade jag och gjorde mig fin och vid 5-tiden kom Teo, och Edden åkte hem. Jag och Teo skulle nämligen kolla bio, The Hungergames The Mockingjay part 2, bästa Hungergames. Det var jättemysigt, och sedan åkte vi hem med nöd och näppe (vi hade ingen diesel alls typ, haha) och sen kom vi hem och kollade Harry Potter, som också är bäst.

Idag försov vi oss hehe, Teo hade match idag. Det var skönt att komma upp i tid, och klockan 10 mötte jag Conne vid Roddys och vi åt frukostbuffé, och sedan gick vi på yoga, riktigt produktiva haha. Jag tog buss hem 12.05 och när jag kom hem tränade jag både styrka och cardio och gjorde lite ytterligare yoga. Sen dess har jag städat, duschat, kollat Morden i Sandhamn, Solsidan och DDD. En väldigt bra helg så att säga!
Ye
Godaste frukosten!
 
Godnatt alla!