You can be the hero and I can be your sidekick

Höll ju på att glömma!!!! Alicia hälsar så hjärtligt!

Nu har jag kört rehab, dessvärre mycket jobbigare än jag först trodde haha.. Och att stretcha fick mig typ att böra gråta, men den situationen (att jag är stel) har jag ställt till med själv! När jag ändå passar på att blogga kan jag lägga upp lite mobilbilder ifrån de senaste dagarna:
Linnéa och jag i bussen till Stockholm / Ida och jag på Tree Top Adventure / Eliesson&Rosén / Wanties / Grekisk sallad jag åt idag- fett god!

All of me

Hej och hallå. Har inte alls mycket intressant att säga idag men lite kan jag säkert klämma fram. I skolan idag tog jag och alla andra nior på vår skola spexfoto och jag var punkare. Der var najs, sen var skoldagen som vanligt. Idag behövde jag även gå tidigare som igår. Behandlingen gjorde ont, riktigt ont hahaha, men direkt när han slutade gick det över. Och då körde han ändå på lägsta.. Sen när jag kom, runt 5, så chillade jag och sen började jag plugga vid 6 typ. Och nu ska jag göra rehab, och antagligen kommer det vara pisstråkigt, men det är bara att stå ut nu!
 
Vad som händer imon har jag ingen aning, det återstår att se. Eller jo, bögnationella för oss som missat i So:n är imon, jippie..
Nya linnet jag köpte i Stockholm på Brandy Melville
Palla så äcklig spegel 
Nu skall Ebba köra rehab. Vi hörs imon!

Godnatt!
 
 

När den du håller kär

Nu var det dags igen, dra sig upp och ta sig samman! Har mått bra denna vecka, mycket bra. Det ser ljusare ut och personerna runt om mig mår bra/bättre vilket påverkar mitt humör mer än någon annan kan ana. Har även lagt upp en plan för benhinnorna, så nu känns det bra i lilla magen. Vad har jag gjort? Förra veckan var jag i Stockholm, sen sjuk och sjuk sen skolan i fredags, sen sov jag hos teddis, sen vart det tidig morgon på lördagen då innebandyn skulle på Tree Top Adventure (tror jag det hette?) och dom jag höll ihop med på högre höjderna var tjejen med grymma namnet och tjejen som ligger på min toplista, Ebba & Ida!!! Vi höll ihop hela vägen tills jag och Ebba behövde bli nervajrade pga rädsla, hehe.. Sen på söndag sov jag i staden igen och igår åkte jag spontant in till rosen och sov där, alltid lika mysigt! 

Idag har jag varit på idrottskliniken igen (förra gången var i torsdags) och sen har jag köpt saker till morgondagens spexfoto och present till Teo, som fyller år på fredag. King. Sen åkte jag in till Eliger15 och vi gick på CX och sen en runda på en timma typ, det var mysigt och vi pratade på en hel del, vi stannade även vid gymmet hahaha, funny. Imon, hahah, ska jag till kliniken för lite stötvågor, #tagg.

Jag lovar- vi hörs snart igen
Nya
Klädsen för imon, dock ska svart hårspray dit, nagellack och säkerhetsnålar!

Godnatt, dröm sött❤️