Lights will guide you home

Jaha, vad ska jag skriva, haha, läste precis en blogg, så hade hon helt otroliga kvaliteér på sina bilder, 1.HOW? 2. vilken kamera? tänkte jag då. Tog reda på det och sökte upp den, jomen den kostar bara 26.000 kan köpa imon ju:-)))))
 
Idag i skolan spelade vi in en scen, då jag skulle skita ner och bloda ner mig i asniktet och vara ett afrikabarn, blond och blåögd hih, vi får väl låtsas att jag är halvalbino blinkblink ;-)
 
Sen skulle jag pluggat när jag kom hem, gjorde inte det, sen tränade jag, invigde nya skorna(!!) och sen när jag kom hem har jag bara läst litelite kemi. Måste jobba jävla matte imon, fattar inte varför i helvetet jag måste sitta med det varje gång? Monica if u didnt notice but we har andra ämnen också, attans. 
 
Mer? Imon är det bara plugg och träning på schemat. 
Har inte heller tagit nya bilder, förlåt för det. 
 
Och ahaha dum som jag är ar jag suttit och låtit mitt hår självtorka = megacurly
Bild ifrån (trumvirvel) GREKLAND
 
 

Speaking words of wisdom

Igår var skolan helt okej, kemin (tro det eller ej people) gick väldigt bra för mig och min kompanjon Sanna! Sista lektionen var idrott och efter idrotten var jag på sånt värdelöst humör, haha. Varför undrar ni, jo svarar jag, jag ska förklara. 1. vi hade en sån uttjatad lektion, hur många gånger har vi inte byggt upp hinderbana i hela salen (med sjuorna) och varenda jävla längd är full med plintar och häckar, så tråkigt. 2. jag är plattfotad (som om långa och smala fötter inte var jobbigt nog) och går inåt och det börjar slita lite på min fot nu, plus min stukning så har jag ont på yttersidan av min högerfot och börjar bli blå runt om där. Så får åka till Växjö så snabbt som möjligt och gå till en specialist. Så udda är jag, jag har alltid ont någonstans. Vart har du ont nu Ebba? I mitt hjärta för att Walker aldrig kommer bli min </3. Skojar, men nästan alltid har jag ont faktiskt. 
 
Aa tillbaka till ämnet, sen tränade jag lite egenträning när jag kom hem, borde pluggat, gjorde jag det? Svar NEJ. Sen åkte jag in till stan till Teo och dagen efter åt jag brunch hemma hos Lisa. Jag måste börja sluta med socker, okej jag äter inte alls mycket sånt, faktiskt. VI har knappt sånt hemma, men ska ändå trappa ner på det. Sen bara degade vi, kollade tv typ haha, pappa hämtade mig vid 17.00 typ och efter lite Maxi så åkte vi och kollade Troja. De vann på straffar! Sen när jag kom hem åt jag räk-currygryta, ris, sallad och vitlöksbröd till Oth. Nea skulle kommit förbi en sväng, men blev inte så då hennes moppe krånglar.
Låg lite framför brasan där nere och höll på med ipaden, love my sofa<33
 Middagen som jag själv detaljerade med bananer, (fett) gott!
Imon ska jag plugga, så tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. 
Hoppas ni haft en bra helg hitills! 
Puss
 
 

Kevin Walker

 
Asså världens jävla bästa Kevin, välkommen tillbaka min ängel. Jag tror på dig, ta hem detta nu<3<3