Över dig, över dig

ÅÅHHHHHHHHHH, förlåt. Jag är uppriktigt ledsen över min förfärliga uppdatering. Men denna gången har verkligen min lust inte funnits där, och jag har inte haft ta bilder and so on. Vi tog inte ens mycket bilder i Barcelona.. Men Barcelona var i alla fall härligt, och att träffa Teo igen var härligt, att få komplimanger att jag var brun var härligt osvosv. Kommer inte att ha tid att berätta hälften av min tid jag varit ifrån bloggen, för jag måste sova. Men jag kan ju ta det allra närmaste. I fredags åkte jag in till Myse-Elin och vi spelade fotboll på lagavallen och sen gick vi, plus Mattias och Micke hem till Mattias och där var vi väl till runt halv tre. Sen cyklade vi hem och somnade efter många godnatt, haha. Dagen efter vaknade vi, åt frukost och sen solade. Efter det stack vi till Maxi för att köpa frukt och bär, och med det inhandlat satt vi oss i gräset i Brunnsparken och bara snackade, sedan vidare till att köpa nagellack. Sen cyklade vi till Elin igen och fixade mina naglar, jag tog bussen hem vid sju. Sen typ vid halv elva åkte jag in till Lundvall och vi cyklade till Simon, som hade fest. Och det var väl helt ok, hehe, och sen sov jag hos Tedde. Dagen efter åkte jag hem rätt tidigt pga match. (OBSERVERA ATT JAG EJ DRACK PÅ FESTEN) Matchen gick kuk, och var tvungen att säga att jag inte kunde spela mer för att jag hade ont.. 
 
Sen igår efter rehabträningen bredvid laget så åkte jag till Teo, och sov där. Det var mysigt som vanligt, men dessvärre behövde jag ödsla typ 30 min åt plugg.. Men fick lite fotmassage och då blir ju livet bra igen MVH kungen. 
 
Har fått reda på lite nationella med; A på svenska, A på delpprov A och B i eng, C rättas imorgon, C på labbskrivandet i kemin. Hitills känns det bra. Men jag är så jävla orolig över matten asså.. Hatar matte!
 
MÅSTE SOVA, loveio, och förlåt för min passivhet.
 
Vi hörs.

BIG FAV

Äntligen hemma! Idag har jag varit med Nean, och först spelade vi lite fotboll och sen skulle vi till dom, så då passade vi på att fora lite. Eller allra först kom hon hit och då dansade vi hehe, standard. Direkt efter jag hade packat upp fick jag packa igen, imon är det Smålandssamling på visingsö! Ska bli himla kul, men det betyder att jag sover nu, och ej kan blogga mer. Ni får lite bilder på mig och absoluta favoriten och bilderna på bara mig får ni en annan dag!

Och nu till min andra favvis, han åker hem på måndag, kanske mindre kul för han, but som jag längtar!! Saknar honom BIG time. Lilla Teddis, kom hem nu, Ebba misses you♥ Haha, lol, låter som han är död typ, vilket han lyckligtsvis inte är, men nu efter typ 2,5 veckor är det faktiskt ok att sakna honom, hur eftrerbliven han än är<3333
bäst är han
 
 

Beach

¡Buenos dias! Igår bloggade jag icke, vilket jag blev påmind av av mikkeflow, så här mina älskade läsare. Ska ni få ett blogginlägg!

Dagen igår började med frukost på "vårt café", sedan började vi shoppa, jag köpte en kofta och två långarmade typ magtröjor samt en sjal! Kläderna köpte jag på Brandy Melville som har stört snygga kläder. Har en t-shirt därifrån som jag fick ifrån pappa, som han köpte i Stockholm, så hittade jag den i ett skyltfönster här, naaaajs. Sen när vi kom hem till hotellet så solade vi lite på soldäcket, och stackars Ebba fick göra det i en långarmad. Men det kan jag ta! Lateeeer, så gjorde vi oss i ordning och gick ut och åt på Hard Rock Café, seriöst godaste burgaren jag ätit! Sen gick vi längs la rambla och bara kollade läget, sen gick till vi en katedral mamma ville se, kollade på den i ungefär 1 minut och sen gick vi hem.

Idag så började vi dagen med frukost på samma ställe, sen gick vi och köpte hilfiger jackan (!!) som jag har velat ha ett bra dag! Kännndees woho. Nu ska vi till stranden för lite solning och bokläsning och om mamma får bestämma; en promenad!
Nu måste jag dra. Puss!