Abroad bitch

Teo fyllde som sagt 18 förra lördagen och som resultat av det ska han och jag till Cypern vecka 26. Det ska verkligen bli hur härligt som helst att komma iväg till lite värme, all inclusive och klarblått hav! Så jag klarar nog av sista veckan när jag har blicken framåt mot Cypern med en person jag har väldigt trevligt med hehe :P. Nu vart det ingen gullig Happy B-day text men han är king och vi är bäst och mer behöver ni ej veta!
Schnyyggt

Jag har även en annan sak att se framemot och det är...... Rhodos! Vecka 32 åker jag och Linnéa ner med Edden, Lisa, Ida, Yasmina, Moa, Amelia och Amelia, och det ska bli väldigt trevligt! Så två resor att se framemot samt en lång jävla ledighet där jag fullständigt kan skita i skolan och bara vara med massa människor jag mår bra av (samt jobba, hehhe..). Festa, träna, sola, bada, ha det fetttt göööttt är slagorden för årets sommarlov! Hoppas ni har samma. 


Långa nätter

Gokväll! Stressig dag mannen, skoldag till 13.30 sen klippning mellan 14-15.30 typ och sen till Teo för att plugga lite espanol och sen med Linnéa hem för att gosa med Sally. Sally är kattungen som jag köpte till Linnéa när hon fyllde år, och idag hämtade Conne, Emma och Nea henne! Världens gosigaste lilla misse.


I helgen blir det lugnt ser det ut som, imon ska vi vara några tjejer hos Linnéa och på lördag ska Teo firas med släkten sen kanske vi sticker och träffar Nea och Fille! Kommer även att behöva slänga in en heeel del pluggande också :/ det är så sjukt jävla mycket att man går in i väggen. Men nu är det snart slut!

Puss!

Life's good

Vårt vardagsrum är klart! No more yellow colours.. Däremot hade jag gärna haft ännu mer vitt!
Och vår altan är också färdig, vilket har bidragit till en otroligt skön plugghörna..


I fredags var det 18-års fest i Godsmagasinet och innan själva festen förfestade vi hemma hos Totte med ett gäng andra grabbar samt vårt lilla tjejgäng. Mycket trevligt! Vid 12-slaget sjöng vi även för Tedde som äntligen blev 18, grattis världens bästa lilla du <3<3. När vi var hemma det minns jag fan inte hehe. På morgonen vaknade vi och jag har för mig att jag åkte hem tidigt, skulle plugga. Sedan skulle jag och Nea träffa några girls hos Ida men pga av det jävla kalla vädret blev det ej så och vi hamnade hos Totte igen. Dit kom Edden sen och precis innan hon hade kommit bestämde vi oss för att lösa lite dricka, så det gjorde vi hehe. I lägenheten satt vi och drack och kollade Eurovision till klockan två (GRATTIS MUMSMÅNS) och sedan begav vi oss ut. Jag och Edden förde stegen mot Harrys där vi träffade lite folk och sedan skulle vi på efterfest, innan vi kom dit dock valde vi att kolla ifall 18-åringen aka Teo Rosén var hemma och vid liv då ingen visste vart han var. Efterfesten var precis i närheten så till Teo gick vi. Väl där kikar vi in genom fönstret och ingen Teo finner vi, sen går vi mot ytterdörren och där uppenbarar sig Teos skor, här börjar letningen. Jag och Edden smög in i huset och letade med ficklampan på våra mobiler efter Teo, så tyst vi kunde för att inte väcka resterande familjemedlemmar. Till slut finner vi honom i soffan, rättså trött om man säger så, hahaha. Teo hade nog det mindre kul just då men jag och Edden hade time of our lives. Men för Teos egna skull, får ni inga bilder på detta spektakel, hehe.
Man kan ju inte skippa fest-snapchatsen!

Dagen efter åt jag, Teo och Ronkan skräpmat hos R och sen åkte jag hem för lite plugg. Sedan fick jag åka in igen då Teo och hans far skulle firas med lite finmiddag på Charlies. Det var trevligt och gott och därefter sov jag i stan hehe. Blivit mycket sovande i stan men det är så smidigt än att mina föräldrar ska behöva hämta mig, sen så är det ju väldigt mysigt också.
Idag var det skola och det var tråkigt. Nu har jag inget mer att säga.
 
Puss!