Make sure you won't stop

Hej bloggisen, givetvis mådde jag sämre idag. Och givetvis hostade jag till ett inatt. Tack Mr Rosen. I skolan var jag hängig, trött och hostig typ. Men dagen gick, både Monica och Birgitta var sjuka, så vi hade vikarie vilket för det mesta alltid är uppskattat. Sen på idrotten började vi med det individuella arbetet, dvs styrka och rörlighet. Vi körde mage, armar och rumpa idag, plus lite stretchövningar. Gjorde fett ont i halsen men annars gick det väl hyfsat!
 
Tog en väldigt bra stund innan jag kunde åka hem pga mammas jobb och Nea och Bruno var så snälla att de väntade med mig. Jag somnade på skolan, mitt på golvet haha. Skönis. Sen när jag kom hem la jag mig och sov till och från till typ sju, halv åtta då jag och mamma åt en supergod räksås med färsk pasta, tillsammans med sallad och Let's Dance. Jag är längre inget fan av såna program men det var ganska kul!

Sen har jag ätit godis och inte gjort något annat viktigt alls. Eller jo, jag har redigerat bilduppgiften. Ni ska få se 4 bilder, vissa mer genomtänkta än andra. Bilderna är på Nea!
Puss!

Saknar er

Jag undrar: Går jag ensam här,
Eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.Här

Nu var det ju ett tag sen sist.. Bloggade i måndags! Träningen på TC gick bra, tungt är det ändå haha. 

Sen i tisdags gjorde jag ingenting efter skolan, pluggade bara lite halvhjärtat på engelskan. Sen vid åtta åkte jag in till Teo, han var lite sjuk och vem vill inte ha en Ebba där då liksom? Och givetvis hjälpte min magi och han var typ frisk dagen efter, king är jag. DOCK, fördes det över till mig hahaha, men det kan jag ta. Provet i tisdags gick dåligt, i onsdags sudär och träningen i onsdags gick rakt åt helvete. Inatt sov jag dåligt för halsen och hostan och idag i skolan mådde jag dåligt, och dåligt sen efter skolan med, men Nea var här så då blev allt bättre<33. Men jag tränade ändå, och idag gick det mycket bättre. På söndag är första träningsmatchen, ska bli riktigt roligt, och jag vet exakt vad jag ska tänka på, bl.a att inte tveka när jag bestämt mig att lägga en pass, för ba helt plötsligt ropar någon och då blir Ebba stressad och då går det piss haha:-). Imon är det freeeedaaaag och jag har inga planer än. 
Hade köpt massa frukt och var så snäll och delade med mig lite.
Sov gott! Puss 

Jo förresten, nu Teo, nu ska jag skryta! I tisdags åkte jag och pappa och köpte mig en liten 5s, vilket var jävligt välbehövligt! Valde färgen "space grey" och inga sprickor än. Men har i alla fall inga bilder än, men det kommer.