#tillsammansmotcancer

I och med att cancergalan var för någon dag sen cirkulerar hashtaggen #tillsammansmotcancer runt på bl.a Twitter och Instagram. Jag kollade inte på den själv, är väääldigt känslig mot just det, men jag kollade klippet om Edvin Berg, låten är verkligen fantastisk¨och han gör den SÅ bra, plus idolerna med då, så fint. Haha sånt här gör mig himla känslig. Åh, ''when the laughter turns to crying''. Kollade på den idag på morgonen och mina tårar rann och gjorde min kudde helt blöt.
Min fina♥
 
I wish cancer would only be a zodiac sign one day.
 
Jag hoppas att i framtiden kunna berätta om sjukdomen min farmor bar på, hur hemsk den var. Hur många dödssiffror den bidrog till. Hur många brustna hjärtan den orsakade. Om hur mycket farmor kämpade men också hur cancern tillslut vann. Jag hoppas kunna berätta HUR vi tillsammans besegrade cancer. Hur vi utrotade sjukdomen ifrån denna planet. 
 
Edvin och Idolernas version av Chapman's låt ''I will be here'' 

Idag..

..har jag sovit till halv tio, ätit frukost, städat och vilat. Ganska dryg dag, MEN vid typ sju-tiden kom världens goaste Mikkan ut! Vi har pratat, skrattaaat, pratat och fikat lite. Hon åkte hem för en liten stund sen och vi hade verkligen det roligt:) Ska nog upp till henne och rida någondag då det faktiskt var hela 1,5år sen jag satt på hästryggen. Klart jag saknar det, men tidsbristen räknas ju in. 
Så bra är hon!! OBS, ful bild pepz
 

And I need you

Helo el blogo. Dagen igår, >>fantastic<<, bestod av vattengympa, massage 50 min, Functional moves(INTE core) och yoga. Massagen var, som gången innan, underbar och styrkepasset (FM) var riktigt jobbigt och ledaren var helt speedad och allt. MEn väldigt duktig odck lite läskig. Men det lönade sig, träningsverken har verkligen gjort sig påmind idag. Gud vad jag måste börja träna mer, all kondition jag byggde upp är ju helt gone nu. Kanske får ge mig ut på en springrunda imon.. I alla fall! Yogan, hahahaha, som en trogen fotbollsspelare i några år kan jag säga att det inte var min grej. Visst var det ganska svårt men vigheten finns ju verkligen inte där i mitt fall. Men jag gjorde mitt bästa! Maten var också god, som mat oftast är<3 #bigLOVE
Och också, översovningen med Nunnz var också kul XD enda negativa var att vi glömde att ta upp de vi skulle talka om, ojdah ;-)
Sammanfattat en, eller aa två, väldigt bra dygn. (Dock gick träningen skiiit i tisdags!!!)