And at som point, you stop caring bout your self

Haha asså jag har inte en enda bild att lägga upp och detta blogginlägget blir kort och snabbt då jag måste äta om fem minuter typ. Matchsamling snart!
 
Igår han jag inte blogga då jag spenderade typ 3 timmar på sjukhuset, men det var inget fel denna gången haha, skönt. Ska försöka spela idag trots hals och fot! 
 
Ikväll ska jag babysitta och som det ser ut nu har jag lite andra planer med (lol det låter men vad ska man säga när det inte är bestämt lix XD) 
 
Vad har jag mer att säga? Jag MÅSTE ta bilder snart och har ett fotojobb på axlarna som jag inte är riktigt klar med. #fulltupp 
Men nu ska jag äta och packa!

Hadet
Konstig bild men så får det bli! Jag har liksom verkligen inga andra på lager, inte ens på mobilen.
 
Vad har hänt med blogg.se's upplösning???? bilderna blir ju förfan skitsmå, med 1000!!
åååh man får ju damp
 
 
 
 
 

Alla goda ting är tre

Idag var det arbetslagsdag på Kungshög. Det var inte så kul haha. Först samarbetsövningar och sen efter lunch gjorde vi det vi gjort de två senaste åren; poängjakt. Och det suger haha. Men kom i samma grupp som Ebba (fint namn ;-) ) och bea så vi tre höll ihop (därav rubriken).

Sen när jag och Nea kom hem till mig gjorde jag, eller ja vi, det absolut pinsammaste som någonsin hänt!!!! Mest pinsamt för mig skulle jag vilja säga hahahaha, asså ville bokstavligt talat gräva ner mig i gruset och försvinna för all tid, men ett gott skratt fick vi i alla fall hahaha
Sen pluggade vi och då försvann alla glada miner, dessvärre. Sen var det träning, jag var med första övningen och värmde våran målis JullanGullan med skott och inlägg men sen fick jag för ont. Foten M Å S T E bli bättre till på lördag då vi har match!
Första innebandyn var igår med, men var bara med första övningen där med sen vilade jag och tittade på, pga foten då.

Och sen? Efter träningen så har jag duschat och jobbat matte samt kärnfysik. Imon startar dagen med två timmar av det sistnämnda ämnet. Jippie. Dock svenska och det älskar jag sen idrott, också kul, om jag hade kunnat vara med lol.

Har inget intressant att säga mer, inte för att det ovan är det men ja haha. Godnatt, hörs imon om jag överlever morgonen

Har inte en enda egobild och ingen rolig och fin bild på mig och Nea så detta fick det bli lol haha

Sommar 2013

Agges student
Åkte till Grecie och blev lite brownie
Hade massa mer tältningsplaner men bara en gemonfördes, halvt
Tog massa kort
Ätit massa mat
Åkte till Stockholm med mamma
Världens bästa pappa fyllde år
Åkte till Göteborg med Linnea, mamma och Rosita
Trääääääänat, måste komma igång igen, jävla fot XD
Åt ännu mer och spelade boll
 Haha mycket gjorde jag men mer ville jag haft gjort, vissa vänner jag planerat med och mer utflykter. Tur att man inte dör imorgon!  Förhoppningssvis hah

Kram, ursäkta för dålig update