Where do broken hearts go?

Asså fyfan, rent ut sagt, vilken jävla vecka. Och det är bara onsdag. Förra veckan var hemsk också, skolan äter upp mig. Idag bröt jag ihop, jag har tre prov kvar och svenskaprovet är så mycket att jag inte pallade mer. Man kan inte heller strunta i dessa slutuppgifter för då har hela terminens slut varit i onödan..
 
Jag hinner aldrig träna, eftersom jag bor härute blir det krabbigt med TC och jag mår jättedåligt över att jag inte tränar, imon kommer jag inte heller göra det pga ska göra ett prov på omprovstillfället, som jag hoppat över. På fredag och lördag kommer det inte heller bli träning och snart är det sommar och jag känner mig bara större och större löjligt nog. Var så bekväm med min kropp när jag tränade mycket och nu bara suger den. 

Vi har fått reda på våra betyg, och mitt slit har verkligen gett utlöning (eller vad det heter?)
Matte: B
Samhäll: A
Engelska: A
Svenska: A
MSK: A
Historia: A 
Spanska: A
Natur: inte snackat än
Idrott: 200 poängskurs så vi får inte betyg förrän nästa termin
Jag är verkligen jättenöjd med mig själv, jag har slitit men inte för mycket och ändå har det gått jättebra. Jag har fått en balans på det. 
 
Snart är det slut äntligen och snart är det midsommar och jag längtar<33
 
Fuck skolan, ärligt.
Åh så taggad jag blir av detta citatet. Jag ska lyckas som fan när jag blir äldre. Jag tror på mig själv. Jag är ostoppbar. 
Glad Ebbis och fin Nea
Dessa två senaste är ifrån förra midsommar. Sorry bilderna är olika stora och ej i någon snyggt collage hihi.
 
Godnatt, jag är sur