Dagen idag

Gokväll! Jag tror att ni får vänja er att inläggen kommer komma runt denna tiden, men ska jobba på att få upp allt tidigare! Men jag gör saker hela hela tiden så kommer aldrig till ro att blogga. Dagen idag vaknade man bredvid Teo, och åt min vanliga gröt och kollade som vanligt på Drop Dead Diva, sen i skolan började vi med matte, som faktiskt går bra nu, sen geo och sen lång rast för mig, och till sist samhäll! 
 
Efter skolan hämtade Edden mig och sen var jag med Teo innan hans träning, och vi kollar ju somsagt Harry Potter, och jag gav er felaktig info igår! Efter att vi nu sett en halv film idag har vi 3,5 filmer kvar. Världens bästa Harry. Sen tog jag bussen hem och in princip sen jag kom hem (19.20) tills nu har jag och Edden facetimat hahah, och jag har hunnit ta ett mysigt bad under tiden! Vi ska nu ta tag i våra liv på riktigt, rensa garderob, börja träna, sälja kläder, köpa kläder, bli bruna osvosv. 
 
Något mer? Internationella mansdagen idag och alla feminister (ja, jag är också feminist) snackar skit om det på Twitter. Jag fattar de, men när till och med Felix Hagman (tror jag???) skriver "Internationella skräpdagen idag" och en bild på sopor går det för långt, hahaha. Seriöst, okej VÄRLDEN suger ur detta perspektivet, jag tror att ni alla vet var jag står i den frågan. Men när folk säger "det är visst alla killar/män" så blir jag irriterad, för det är inte alla. Det är alla män om man jämför mellan kvinnor och män, om ni fattar. Men om man jämför alla killar/män med varandra så är det inte alla. Min pappa är verkligen världens bästa människa, han är min hjälte. Min farfar är underbar, och jag skulle vilja ge han allt gott i livet. Och min pojkvän är mitt allt. SÅ nej, det är inte alla män. Det är MÅNGA män. Men jag tycker så jävla synd om er som säger att alla är det, för då har ni haft otur i livet. Jag älskar männen i min närhet, men jag håller helt med om att världen är orättvit. Men man måste kunna skilja på sak och sak. Och nej, jag är inte en av dem tjejerna som skyltar med "MENINIST" (som btw är det mest oklara i världen) för att dem vill ha boys, för det är den värsta sorten hahaha, och det hoppas jag ni fattar, annars är ni lågbegåvade tyvärr. Jaja, I've made my point. 
Idag har jag kollat kläder heelahela dagen, precis som typ varje dag sen helgen. Till slut slutade det med att jag beställde en G-star jacka, så får se hur den ser ut! Skulle beställa ett par jeans bootcut med slitna knän men de var slutsålda överallt, och i förrgår beställde jag svarta bootcut jeans och sidenlinne, och imon ska jag och Edden göra en beställning från Asos. Puh, andas. Nu vet ni!

Nu ska jag sova, (efter lite DDD), godnatt bästa ni.