MSU Rikskonferens 2015

Nej, jag har inte försvunnit ner i jorden eller tänkt sluta mitt briljerande bloggande. Jag har bara varit väldigt upptagen denna helg! I fredags så åkte jag och Linnéa in till de segaste i världen aka Teo och Fille. Efter vi fick frysa i 20 min efter bussen kom de äntligen till Fille och vi kunde börja grilla! Vi grillade, spelade kort, åt och hade det mycket trevligt. Dock skedde en incident och jag fick stearin över hela mig, dvs min hand, min favvo tröja från Filippa K och mina nya snygga byxor ifrån Gina. Tröjan gick att rädda och byxorna vet jag inte. Men byxorna var billiga så det löser sig!
 
Dagen efter hämtade Tilda mig ca 08.30 och bilen styrde mot Linköping efter att vi hämtat upp Stor respektive LillErik! Det var dags för MSU Rikskonferens, och det var lärorikt och roligt! På dagen lyssnade vi på propositioner och motioner och debatter, sedan på kvällen var det middag. Därefter fest/dans och jag och Tilda hade som valigt skitkul! Först var vi på dansgolvet sen när de stängde vid ett kollade man runt lite på diverse hotellrum. Vi låg i sängen typ vid 4 och sussade gott. Vaknade däremot trötta dagen efter, och efter hotellfrukosten var det dags för ytterligare motioner och debatter. Alla är så smarta!
 
Sen kom jag hem igår efter en relativt snabb biltur med Musikquiz och då stod matte på schemat, sen lite senare på kvällen kom Teo ut. Vi hade det väldigt bra, som vanligt. Vi är kings. Jobbigt att gå upp idag dock..
 
Idag var skoldagen seg men OK och jag gjorde prov, gick helt ok. Ny dag imon!
Egobilder tog vi i mängder, och i mitten är standard-snapchat-mystorys! Bästa Tildan, henne har jag alltid så kul med!

Kanske lite kul att nämna, den enda frågan vi fick, och vi fick den 1000 gånger, var ifall vi är syskon. Men det är vi ju, i alla fall typ. 
 

Och tills sist en EbbaTeo mysbild! Denna säger jag godnatt med, nana sött!
Dig gillar jag